Hvem er vi?

Kwabena Asare-Nyako (Lærer udd.)

 

Født i Ghana er uddannet lærer og laborant. Har studeret Biologi og kunst i Boston, USA.

Har her i Danmark arbejdet i et levnedsmiddelkontrol laboratorium, samt lavet aktiviteter for børn og unge på skoler og institutioner i over 20 år i Vejle og Hedensted kommune. 
Er rejseleder for grupperejser til Ghana. Kontakt Kwabena, hvis du er interesseret i at rejse med  til hans hjemland Ghana på 26230638.

Lars Hansen (Musikterapuet)

Brænder for at skabe tættere sammenspil og mere motivation blandt verdens potentielt mest værdifulde commodity – dig og dine kolleger.

 

 

Fysisk og psykisk uforløste spændinger og undertrykte energier løsnes op 

Uforløste energier og undertrykte kreative udtryksmuligheder, har tendens til at sætte sig i kroppen, når vi ikke får mulighed for at udtrykke os.

I takt med at rytmerne på trommen giver kroppen mulighed for at får afløb for spændinger, stress og ophobet psykisk arbejdspres, der måske er akkumuleret i årevis, løfter det aktive trommespil deltagerne i retning af et mere frit og umiddelbart udtryk, som i sidste ende skaber højere motivation og øget fornemmelse af flow. Tingene flyder simpelthen lettere når vi arbejder ud fra samme puls, præcis samme fænomen der gjorde sig gældende tilbage i tiden, da der blev sunget negro spirituals til det hårde fysiske arbejde i bomuldsplantagerne i USA.

Vi har siden 2008, set hvordan vores deltagere efter blot 10 minutters introduktion til trommerne, får en klar fornemmelse af hvordan, sammenspil fælles puls og det heraf opståede “flow” fornemmes. 

Vi garanterer en både underholdende og fuldstændig “Breathtaking Event” (stakåndet hændelse), der giver inspiration til øget engagement og mere optimalt sammenspil i hverdagen. Vi ser gang på gang hvordan, selv de strammeste IT slips bliver løsnet, 

En fryd for os, hver eneste gang at høre og se deltagernes glæde og blive mere og mere engageret, efterhånden som workshoppen skrider frem

Det engagement er det vores fornemste opgave at bringe fra trommecirklen og direkte ind i næste arbejdsdag.